Alb & Negru
Alb & Negru

Alb&Negru este o emisiune online de dezbateri, pe care o puteți urmări în fiecare zi, de luni până joi, la ora 16.00.

Ne propunem să fie o emisiune interactivă. Vă invităm să participați, să votați, să puneți întrebări prin skype, pe pagina noastră de pe Facebook sau pe UNIMEDIA. La finalul emisiunii, invitații vor primi o bilă: albă sau neagră, în funcție de răspunsul la o întrebare. Acest lucru îl decideți voi, cei din fața monitoarelor, votând în timpul emisiunii pentru una dintre bile. Bila alba presupune ca apreciați răspunsul invitatului, iar bila neagră - că nu sunteți de acord cu el.

Arhiva emisiunii Alb & Negru
FORUMUL MASS-MEDIA 2017
Interviu
Igor Meriacre, expert în asigurarea accesibilității, director executiv al Asociației “MOTIVAȚIE” din Moldova: Statul procedează exact ca un agent economic care vrea să dezvolte afacerea sa, dar nu vrea să investească în ea Igor Meriacre, expert în asigurarea accesibilității, director executiv al Asociației “MOTIVAȚIE” din Moldova: Statul procedează exact ca un agent economic care vrea să dezvolte afacerea sa, dar nu vrea să investească în ea

Accesibilitatea este punctul de reper în tot ceea ce numim astăzi incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități. Dreptul la un spațiu public accesibil este un drept fundamental prin care pot fi exercitate și celelalte drepturi. Lipsa accesibilizării constituie discriminare, iar asigurarea condițiilor de accesibilitate este necesară nu doar pentru persoanele cu dizabilități, dar și pentru vârstnici, copii, părinți ce își transportă copiii în cărucior sau brațe, femei gravide sau persoane cu o dizabilitate temporară. Astfel, numărul de persoane afectate de lipsa condițiilor de accesibilitate este triplu față de numărul persoanelor cu dizabilități.

Caricatura
PUB
Privesc.EU
Jurnal de rețete
Expresul
ALTFEL.MD - Știri #Altfel
Martor Ocular
Curs valutar
Curs oficial BNM 16 August 2018
MDL:
EUR 1 18.7993 -0,1261 EUR:
USD 1 16.6137 0,0205 USD:
UAH 1 0.6045 -0,0005 UAH:
RON 1 4.0395 -0,0238 RON:
RUB 1 0.2477 -0,0008 RUB:
Arhiva
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA