ZdG: Zumbreanu neagă că Plahotniuc ar fi nașul său de cununie

Șeful Direcţiei urmărire penală din cadrul Centrului Naţional Anticorupţie (CNA), Bogdan Zumbreanu, neagă că naşul său de cununie ar fi deputatul PD, Vladimir Plahotniuc, notează UNIMEDIA cu referire la Ziarul de Gardă.

ZdG: Zumbreanu neagă că Plahotniuc ar fi nașul său de cununie
Bogdan Zumbreanu (Foto: inprofunzime.md)

„Eu nu sunt finul lui Plahotniuc. Cel care spune că eu sunt finul lui Plahotniuc, să aducă fotografia de la biserică, cum stau eu alături de Plahotniuc cu coroana pe cap. Dacă s-ar prezenta aşa ceva, eu am să vă confirm asta”, a declarat Zumbreanu.

În context, șeful Direcției urmărire penală din cadrul CNA a subliniat că acestea nu sunt altceva decât minciuni gogonate. „Deja naşul meu de cununie mai să-mi dea colacii înapoi că lumea zice că e altcineva naşul. Dacă o să fie cazul şi o să se insiste până la sânge, cum s-ar spune, o să vă prezint fotografiile de la biserică”, a mai spus Zumbreanu.

Întrebat de unde îl cunoaşte pe Plahotniuc şi în ce relaţie este cu acesta, Zumbreanu a ezitat să răspundă. „Dumnevoastră daţi deja întrebări… Atâta e tot ce am avut de spus”, a conchis sursa.

Precizăm că în presă, au apărut mai multe afirmaţii potrivit cărora şeful Direcţiei urmărire penală din cadrul CNA, Bogdan Zumbreanu, ar fi finul lui Vladimir Plahotniuc.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub