YouTube adaugă modul de afişare Picture-in-Picture şi în interfaţa pentru web browser

Disponibil deja de mult timp în aplicaţia pentru mobil, modul de afişare Picture-in-Picture permite continuarea vizionării clipului aflat în redare chiar şi atunci când răsfoim listele de conţinut.

YouTube adaugă modul de afişare Picture-in-Picture şi în interfaţa pentru web browser
(Foto: captură foto)

YouTube ar putea aduce una dintre cele mai apreciate funcţii din aplicaţia pentru mobil şi în interfaţa pentru desktop, ajutând utilizatorii care doresc să poată căuta nou conţinut de urmărit fără a pierde din vedere clipul aflat în redare, imaginea acestuia apărând într-o fereastră mai mică, afişată în colţul dreapta-jos a ecranului. Noua fereastră de afişare preia inclusiv butoanele pentru redare, înlesnind saltul la următorul clip din listă.

Aflat la stadiul de testare, modul Picture-in-Picture este disponibil doar pentru un grup restrâns de utilizatori, urmând ca funcţionalitatea să fie activată la nivel global în viitorul apropiat. În mod încurajator, din grupul de test fac parte şi conturi YouTube obişnuite, fiind puţin probabil ca YouTube să restricţioneze această facilitate la conturile plătite, YouTube Red.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub