„Vreau să trăiesc”: Povestea unei tinere în vârstă de 24 de ani care a fost diagnosticată cu leucemie

Plină de viață și încrezută în propriile forte. Așa se caracteriza Marina, o tânără de 24 de ani, când a început lupta cu cancerul. Recent, în luna mai, aceasta a descoperit că are leucemie, iar boala a avansat rapid. Acum are nevoie de un tratament în Turcia, iar pentru asta îi trebuie o sumă colosală de bani.

„Vreau să trăiesc”: Povestea unei tinere în vârstă de 24 de ani care a fost diagnosticată cu leucemie
(Foto: caritate.md)

„Sunt Marina, am 24 de ani și vreau să trăiesc. Istoria mea e tristă și nu chiar lungă. Am fost diagnosticată cu leucemie acută mieloidă în data de 17 mai 2017 – boală ce a survenit pe neașteptate. Acest tip de leucemie avansează rapid. Medicii nu dau mult timp în așa caz. 

Nu sesizam gravitatea bolii pentru că eram încrezută că voi fi puternică și voi face față tratamentului. Am suportat ciclul l de PChT „ 5+2” – fără eficacitate clinică și hematologică, din ce motiv s-a efectuat ciclul ll cu doze mici de citarabină intensificat cu doxorubicină, fără eficacitate clinico-hematologică. Din păcate organismul meu nu a rezistat celui de-al treilea ciclu de chimioterapie, cea din urmă având ca efect secundar lezarea sistemului meu nervos. O altă încercare de a continua chimioterapia având pus sub pericol creierul, m-a făcut să-mi pierd speranța. Diagnosticată cu maladia hematologică malignă, fiind în stare psihologică agravată, familia a hotărât să mă ia acasă. Sper ca prin intermediul Caritate.md și al celor care donează, să colectez suma necesară pentru a urma consultație și tratament la Istanbul. Sper că mai există o șansă. 5 000 de euro este suma inițială de care am nevoie pentru a mi se oferi consultarea medicilor de acolo după care va urma tratamentul care m-ar costa cu aproximație 120000 de euro. Nu am tot timpul din lume la dispoziție, vreau să cred că mai există o șansă și pentru mine. Vă rog să mă ajutați – să donați și să distribuiți povestea mea oamenilor. AM MARE NEVOIE DE AJUTOR”, scrie Marina pe caritate.md.

Pub

Cei care vor să doneze, pot să o facă pe caritate.md sau să expedieze un SMS cu conținutul „Marina Beschieri" la: 9002 (abonatii Unite), 1 SMS - 45 MDL sau la 2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS - 45 MDL.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub