Voronin explică de ce este contra unui guvern minoritar
Varianta de creare a unui guvern minoritar PCRM-PLDM este din start exclusă de Vladimir Voronin. Liderul opoziției spune că nu intenționează să lustruiască imaginea unui partid care s-a compromis, relevă UNIMEDIA.
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie
„Ei ba, ce noi să-i spălăm pe dânșii de toată râia și rapănul pe care ei l-au acumulat în toți acești patru ani de zile cât au fost la guvernare? Lasă ei să iasă în fața poporului și să se spele, să spună ce au făcut ei timp de patru ani de zile, de ce au prădat țara, de ce au violat-o...Să spună ei alegătorului ce au făcut”, a menționat președintele PCRM în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

Un guvern minoritar nu are sprijin parlamentar stabil, fiind votat în baza unui vot de conjunctură. Precizăm că fiecare partid din AIE2 și-a delegat câte trei reprezentanți la negocierile pentru crearea noului Guvern de coaliție AIE-3. Deocamdată, după două runde de negocieri, cei delegați se arată încrezători.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.