Voronin avertizează AIE: „Poporul se va răscula împotriva voastră. Nici nu vă imaginați ce vă așteaptă!”
Vladimir Voronin, președintele Partidului Comuniștilor, îi avertizează pe liderii partidelor din AIE că poporul se va răscula împotriva lor. Potrivit comunistului, unica cale pentru a evita „butul” este organizarea alegerilor parlamentare anticipate, transmite UNIMEDIA.

„Dacă nu vor fi alegeri parlamentare anticipate atunci noi vom fi nevoiți să chemăm lumea la acțiuni cu mult mai serioase - la revoluție. Cuvântul corupție, banditism, genocid împotriva poporului sună mai amenințător decât cuvântul „revoluție”. Dacă ajunge cuțitul la os, ce trebuie să faci? În fața cui să ne punem iar în genunchi? În fața europenilor sau în fața bandiților de acasă?”, a punctat liderul PCRM în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4.
Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie
Vladimir Voronin a precizat că nu va fi nevoie ca PCRM să organizeze protestele, deoarece cetățenilor le-a ajuns cuțitul la os. „Ce credeți că eu am să plămădesc această revoluție? Poporul o să iasă. O să fie nu revoluție, dar un bunt social (n.red. - răscoală)”, a accentuat acesta.

Astfel, cu toate că se așteaptă la falsificări și la coruperea masivă a alegătorului, opoziția comunistă vrea alegeri anticipate. „Ei se tem de alegeri anticipate, de aceea au și pornit aceste consultări. Noi am ieșit cu mitinguri care o să se dezvolte, ei nici nu-și imaginează de data aceasta ce o să fie. Eu nu-i ameninț, eu îi preîntâmpin”, a accentuat sursa citată.

UNIMEDIA precizează că PCRM a votat alături de PLDM pentru lichidarea funcției de prim-vicepreședinte al Parlamentului, deținută de Vlad PLahotniuc, și alături de PD pentru demiterea Guvernului Filat2. De la crearea AIE2, comuniștii pledează pentru organizarea unui nou scrutin electoral și numesc actuala conducere nelegitimă.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.