Voronin, gata să voteze demiterea Guvernului

Deși comuniștii au reușit să-l demită din funcția de prim-vicepreședinte pe Vlad Plahotniuc, aceștia nu sunt mulțumiți. Liderul PCRM, Vladimir Voronin, a spus că va fi satisfăcut doar când vor avea loc alegeri anticipate, transmite UNIMEDIA.
Voronin, gata să voteze demiterea Guvernului
Fracțiunea PCRM din Parlament (Foto: UNIMEDIA)

„Toate aceste metamorfoze cosmetice, de azi pe mâine, sunt bucuria nebunilor. Numai alegerile anticipate o să salveze țara”, a declarat președintele PCRM.

În context, acesta a infirmat zvonul despre o preconfigurare a unei coaliții roșu-verde. „Niciodată nu s-a discutat, nu se discută și nici nu se va discuta o posibilă coaliție cu PLDM. Noi vom vota acele proiecte și legi care vor prezenta interes pentru toată țara, pentru tot poporul. Nu contează. Noi o să votăm și cu PLDM, PD sau PL. Numai ei să înțeleagă ce este cu adevărat important”, a menționat comunistul.

Pe final, Voronin a spus că este gata să voteze pentru demiterea Guvernului și o va face atunci „când o să vină timpul”.

Precizăm că Vlad Plahotniuc i-a sugerat lui Filat să-și dea demisia. În replică liderul fracțiunii parlamentare PLDM, Valeriu Streleț, i-a spus să-și pună pofta în cui și să nu să se „pună pe acelaşi cântar cu premierul pentru care au votat 30 % din cetăţeni”.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub