Volvo anunţă un upgrade de la Polestar pentru maşinile cu tracţiune integrală, disponibil şi în Moldova

Volvo Cars anunţă despre introducerea unei versiuni noi de software upgrade (chip tuning), dezvoltată de Polestar, care crește distribuția cuplului pe roțile din spate ale maşinilor mărcii suedeze echipate cu sistem de tracțiune integrală (AWD).

Odată aplicat, producătorul promite că automobilele vor arăta o dinamică ceva mai bună.

Software-ul de optimizare, dezvoltat de noua marcă de performanță Polestar a Volvo Car Group, mărește cantitatea și frecvența cuplului distribuit pe roțile din spate, îmbunătățind direcția cu o manevrabilitate sporită, un control mai bun și un angajament mai bun în timpul virajelor, dar și o tracțiune îmbunătățită atunci când are loc pornirea de pe loc.

„Vom regla întotdeauna experiența de conducere a autoturismelor Volvo și acest upgrade face ca tracțiunea integrală să funcţioneze atât mai „moale”, cât și dinamic”, a declarat Henrik Green, vicepreședinte senior de cercetare și dezvoltare la Volvo Cars. Vezi mai multe detalii şi o listă de preţuri, pe AutoBlog.MD

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.