Vladimir Voronin, despre candidații din cursa electorală: „Ceban nu o să câștige alegerile”

Președintele fracțiunii PCRM Vladimir Voronin a fost invitat în această seară la emisiunea „Important” cu Gheorghe Gonța de la TVC21. Fostul președinte a vorbit despre alegeri și motivul că nu este nici un candidat PCRM înaintat la șefia capitalei.

Vladimir Voronin, despre candidații din cursa electorală: „Ceban nu o să câștige alegerile”
(Foto: UNIMEDIA)

Fostul președinte Vladimir Voronin a comentat de ce nu a înaintat nici un candidat la alegerile din Chișinău și ce crede despre candidații din lupta electorală.

„Primarul are mai multe probleme de rezolvat decât un prim-ministru. Nu că nu am găsit așa persoană în PCRM, nu vrem să-l punem doar pentru un an de zile. În așa termen scurt nu poate să-și demonstreze capacitățile sale”, a menționat Voronin.

De asemenea, liderul PCRM a vorbit și despre pretendenții care deja au depus toate actele pentru a candida la postul de primar.

„Ceban nu o să câștige alegerile, nu are el capacitate organizatorii. Nu trebuie așa oameni ca Ceban și Munteanu să fie aleşi. Cum ei o să hotărască ceva în primărie dacă PL și PSRM au majoritatea acolo”, a adăugat Vladimir Voronin.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub