Vlad Plahotniuc și-a deschis un nou restaurant în centrul capitalei: Entourage

Vladimir Plahotniuc, liderul Partidului Democrat din Moldova (PDM) a renunțat la clubul Drive și restaurantul Codru, care funcționau în incinta hotelului Codru și a deschis un nou restaurant în centrul capitalei: Entourage, care funcționează pe str. 31 august 1989, vis-a-vis de Biblioteca Națională. 

Vlad Plahotniuc și-a deschis un nou restaurant în centrul capitalei: Entourage
(Foto: zdg.md)

Deși la Cadastru imobilul în care funcționează Entourage-ul este înregistrat pe numele lui Oleg și Ana Platonov, site-ul care promovează localul, www.entourage.md a fost înregistrat de firma ICS Codru Hospitality SRL, la înregistrare fiind utilizată o adresă de email cu extensia @nobil.md, care aparține hotelului Nobil, deținut de Plahotniuc prin intermediul „Finpar Invest”, scrie Ziarul de Gardă.

Conform informațiilor de pe www.nic.md, site care aparține companiei de stat „MoldData” și care afișează datele persoanelor care au înregistrat un site folosind domeniul .md, site-ul www.entourage.md a fost înregistrat pe 15 august 2017 de firma „ÎCS Codru Hospitality” SRL, fiind utilizată adresa de email it@nobil.md, care este folosită de hotelul cu același nume, deținut de Plahotniuc. „ÎCS Codru Hospitality” SRL, a gestionat anterior hotelul și restaurantul Codru care funcționa în incinta hotelului cu același nume. Compania ÎCS Codru Hospitality” SRL, este deținută de „OTIV Prime Hospitality” din Olanda și este controlată, prin intermediari, de Vladimir Plahotniuc. Firma olandeză este și stăpâna hotelului Nobil din centrul Chișinăului, o altă proprietate a politicianului.

Pub

„Entourage-ul a fost „ridicat” în locul fostului local „Galaxy”, închis după o crimă sonoră.

Oficial, conform datelor de la Cadastru, imobilul care găzduiește restaurantul „Entourage” aparține soților Oleg și Ana Platonov, femeie de afaceri care gestionează salonul de frumuseșe „Daria Room”. Aceștia au cumpărat clădirea în martie 2013. Deși localul este utilizat de compania „ÎCS Codru Hospitality” SRL, între cele două părți, la Cadastru, nu este înregistrat un contrat de arendă.

Continuarea citiți aici.

UNIMEDIA amintește că localul „Galaxy” a fost închis în 2011 după ce se petrecuse o crimă care a zguduit țara. În data de 19 septembrie 2011, sportivul Ion Șoltoianu a tras cu pistolul de trei ori în fostul poliţist Ion Stratulat, tot el, unul din proprietarii centrului comercial „Elat”. Ulterior, Șoltoianu a fost condamnat la 12 ani de închisoare.

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub