Vlad Plahotniuc l-a felicitat pe președintele Azerbaidjanului cu victoria la alegeri: „Sub conducerea dumneavoastră, poporul din Azerbaijan a învățat stabilitate și dezvoltare”

Vlad Plahotniuc l-a felicitat în locul lui Igor Dodon? Liderul Partidului Democrat a felicitat noul președintele al Azerbaidjanului, Ilham Aliyev pentru alegerea sa pentru a patra oară.

Foto: UNIMEDIA

În timp ce Igor Dodon se grăbește să-și felicite omologul de la Kremlin cu orice sărbătoare, în cazul câștigului președintelui Azerbaidjanului, Ilham Aliyev, l-a lăsat pe Vlad Plahotniuc să o facă.

Permiteți-mi să vă felicit cu căldură pentru realegerea dumneavoastră ca președinte al Azerbaidjanului. Sub conducerea dumneavoastră, poporul din Azerbaijan a învățat stabilitate și dezvoltare și eu admir realizările dumneavoastră.

Apreciez sprijinul acordat Republicii Moldova și sper că prosperitatea cooperării dintre țările noastre în anii următori.Sunt sigur că avem valori puternice și un scop pentru a asigura bunăstarea popoarelor noastre. Partidul Democrat și cu mine ne exprimăm personal speranța pentru continuarea dialogului în numeroasele sfere de interes comun”, scrie în postarea trimisă de Plahotniuc, scrie azertag.az.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.