Vlad Filat către comuniști: Încetați să plângeți!

„Încetați să plângeți!”. Acesta este răspunsul liderului liberal democrat, Vlad Filat, la sesizarea depusă de PCRM la Comisia Electorală Centrală în care este menționat faptul că PLDM a încălcat Codul Electoral când a ieșit la miting în PMAN.

Declarația a fost făcut de către liderul PLDM în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la Național 4, informează UNIMEDIA.

Vlad Filat către comuniști: Încetați să plângeți!
Vlad Filat, liderul PLDM (Foto: europalibera.org)

De asemenea, liderul PLDM a precizat că PCRM „nu va aduna voturi cu bocete”, iar în perioada de când nu mai guvernează a creat instabilitate și piedici în dezvoltare.

„Le-aș recomanda comuniștilor să înceteze să plângă. Cu bocete nu aduni voturi. Să se concetreze prin a vorbi cu oamenii. Atât timp cât au fost la guvernare nu au făcut nimic în țară. Și de ce pe perioada multor ani, de când nu mai guvernează, în loc să contribuie ca partid de opoziție au făcut doar instabilitate și au pus doar piedici în calea dezvoltării: prin revoluții de catifea, prin boicotările din cadrul ședințelor plenare. Stimați comuniști, încetați plânsul. Treceți la treabă”, a declarat Filat.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub