Vlad Filat a fost reținut pentru 72 de ore la CNA

Liderul PLDM, Vlad Filat, a fost reținut pentru 72 de ore la sediul Centrului Național Anticorupție. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către ofițerul de presă al instituției, Angela Starinschi.

Amintim că liderul PLDM a fost escortat de către ofițerii CNA la sediul instituției, imediat după finalizarea ședinței Parlamentului la care s-a decis scoaterea imunității de deputat.

Vlad Filat a fost reținut pentru 72 de ore la CNA
(Foto: UNIMEDIA/Igor Rotari)

Asta după ce, procurorul general, Corneliu Gurin, a venit azi la ședința Parlamentului și a cerut ridicarea imunității parlamentare a deputatului Vlad Filat, care ar fi implicat în frauda bancară de la BEM. 

Ulterior, Comisia juridică a dat aviz pozitiv pentru ridicarea imunității lui Filat. Pentru, au votat opt membri ai comisiei, iar alţi trei au fost împotrivă. 

Pub

Vlad Filat anunța în discursul său că se aștepta la un asemenea scenariu și a lăsat să se înțeleagă că acesta este orchestrat de către prim-vicepreședintele PDM, Vlad Plahotniuc.

Totodată, Filat a declarat astăzi că Plahotniuc deține controlul asupra Procuraturii Generale, CNA și întregului sistem judecătoresc, cu ajutorul cărora îi manipulează pe mulți deputați și nu doar.

Vezi discursul integral al liderului PLDM, Vlad Filat, AICI.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub