Viitorul transmisiunilor sportive în direct. Pe ce serviciu de streaming am putea vedea Premier League începând cu 2019

Campionatul englez de fotbal, Premier League, este una dintre cele mai urmărite competiţii sportive din lume. Acest lucru se reflectă foarte bine şi în preţul cu care se vând drepturile TV, costul acestora depăşind ultima dată pragul de cinci miliarde de lire pentru patru ani.


Viitorul transmisiunilor sportive în direct. Pe ce serviciu de streaming am putea vedea Premier League începând cu 2019
(Foto: adevărul.ro)

Câteva zvonuri apărute pe internet par să indice către un jucător surpriză care să intre în licitaţia pentru drepturile de transmisie a Premier League. Se pare că serviciul de streaming video Amazon Prime ar putea fi destinaţia campionatului englez.

Confirmarea acestui zvon ar atrage după sine poate una dintre cele mai mari tranzacţii din istoria sportului rege, dar şi confirmarea trendului care pare din ce în ce mai clar, şi anume migraţia către televiziunea ”on-demand”, la cerere, disponibilă pe mai multe platforme.

Pub

Chiar dacă mai mult ca sigur Premier League se va vedea şi pe canalele TV tradiţionale, primul pas către viitorul transmisiunilor live ar putea fi făcut deja. Peisajul serviciilor de entertainment este din ce în ce mai controlat de avansurile tehnologice şi de consumerismul multi-platformă, scrie adevărul.ro. 

Nu este exclus ca în următoarele câteva zeci de ani televiziunea să fie înlocuită cu totul de serviciile on-demand, atât în ceea ce priveşte transmisiunile sportive, cât şi în cazul filmelor sau serialelor, acolo unde HBO GO şi Netflix au prezenţă extrem de bine împământată pe piaţă.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub