(video/update) Ședința Consiliului Municipal Chișinău, transferată din lipsa consilierilor. Socialiștii au păsărit sala

(update 12:15) Ședința Consiliului Municipal a fost transferată pentru ziua de mâine la ora 10:00 din motiv că Partidul Socialiștilor a părăsit sala. Gestul socialiștilor este din cauza că în cadrul ședinței se insista introducerea neregulamentară pe ordinea de zi a câtorva subiecte.

(update 12:07) Președintele fracțiunii Partidului Liberal din CMC, Ion Cebanu vorbește la tribună. Dânsul critică formațiuna socialiștilor după ce aceștia au ieșit de la ședință, menționând că aceștia „au dat-o în bară la alegerile locare pentru funcția de primar”.

„Nu au nici o responsabilitate pentru cetățeni. Socialiștii sunt nocivi pentru mun. Chișinău. Liderul lor culege căpșune cu Kirkorov și pleacă la fotbal la ruși”.

Foto: UNIMEDIA

(update 11:35) Consilierii municipali sunt în pauză.

(update 11:04) Primul proiect pe agendă este discutat de consilieri privind alocarea Primăriei Țânțăreni și Geamăna a 6 000,0 lei și respectiv 4 000,0 lei în scopul soluționării problemei de depozitare a deșeurilor menajere solide, amânat pentru o altă ședință a consiliului.

(update 10:48) La tribună vorbește președintele PSRM în CMC, Ion Ceban. Dânsul a ținut să menționeze, încă o dată, despre susținerea proiectelor bune ale noului primar ales Andrei Năstase.

„Exact astăzi CMC împlinește trei ani de mandat. Avem de muncit mult”, a menționat Ion Ceban.

După aproximativ trei luni de pauză, astăzi, Consiliul Municipal Chișinău se convoacă într-o ședință. Pe agendă se regăsesc 35 de subiecte.

Pe agenda ședinței din 14 iunie figurează proiectul de construcție a conductei de transport gaze naturale pe direcție Ungheni-Chișinău, înființarea serviciului social „Locuința socială asistată”, acordarea ajutorului material cadrelor didactice din instituțiile de învățământ, precum și acordarea ajutorului material unor categorii e călători pentru circulația în transportul public.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.