(video/update) Mai mulți cetățeni, surprinși cu pungi chiar în Primăria Orhei. Reacția Partidului „Șor”

(update 16:15) La câteva ore, Partidul „Șor” a venit cu o reacție, menționând că în acel moment la Primăria Orhei, unde se află și sediul partidului, a avut loc o conferință la care au participat membrii acesteia. În acest sens, li s-au împărțit programele electorale.

(14:20) Mai mulți cetățeni au fost surprinși cu pungi în fața Primăriei Orhei. Internauții, care au postat imaginile video susțin că asta după ce au au ieșit ieri în stradă, în frunte cu primarul satului Jora de Mijloc, Marina Tauber pentru a bloca ieșirea reprezentanților Platformei DA și PAS de la Orhei.

Din imaginile video, înregistrate de o cameră de bord, se observă faptul cum simpatizanții lui Șor ies din Primăria Orhei cu pungi, pe care este imprimată sigla partidului „Șor”

UNIMEDIA amintește că ieri, zeci de manifestanți, susținători ai Partidului Șor, au ieșit în stradă, în frunte cu primarul satului Jora de Mijloc, Marina Tauber. Potrivit informațiilor, aceștia protestează față de „inițiativa Partidul PAS, Platformei DA și PLDM de a bloca proiectele de infrastructura în orașul Orhei”. Și ca de obicei, pe fundalul acestor acțiuni răsuna muzica.

Pub

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub