(video) Ion Ceban: „Andrei Năstase trebuia deja să-și intre în drepturi”

Ion Ceban a revenit în Consiliul Municipal astăzi prin intermediul unei conferințe de presă la care acesta a vorbit despre demolarea construcțiilor din oraș. Ceban, de asemenea, a adus și probe, potrivit căruia demonstrează că acesta, împreună cu membrii PSRM, ar fi împiedicat demolarea mai multor clădiri din Chișinău.

(video) Ion Ceban: „Andrei Năstase trebuia deja să-și intre în drepturi”
(Foto: UNIMEDIA)

Acesta a demonstrat și un filmuleţ video în care acesta explică că mai mulți membri PSRM și desigur Ion Ceban se opuneau unei demolări. În aceste imagini putem vedea cum acesta și colegii săi participă la o încăierare cu constructorii unui șantier.

De asemenea acesta a comentat și situația în contextul că Andrei Năstase, noul primar ales nu a fost încă investit în funcție, după ce acesta a câștigat alegerile din 3 iunie. Totodată acesta a vorbit și despre contestările depuse de PSRM în contextul căreia îl acuză pe Andrei Năstase de agitație politică în ziua alegrilor.

 

„Aceasta este o formalitate, este o neregularitate și era normal să depunem o contestație (...) Andrei Năstase trebuia deja să-și intre în drepturi”, a declarat socialistul.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub