(video) Vulcanic și blând! Cum este văzut Ghimpu de colegii săi de partid

Vicepreședintele PL, Valeriu Munteanu, a recunoscut în studioul UNIMEDIA că liderul formațiunii Mihai Ghimpu pe cât este de vulcanic, pe atât de blând.

"Este vulcanic, dar, în același timp, când este nevoie de decizii foarte dure, dumnealui este foarte blând. Atunci când cineva a greșit și trebuie să-l dea afară, dlui spune: "Înțelegeți, are copii, este coleg", a spus Munteanu.

„Da, este vulcanic atunci când vine vorba despre interesul cetățenilor, atunci când se fură, atunci când se întrece cu obrazul, atunci când lumea nu are simț omenesc. N-am văzut să bată cu pumnul în masă. Pot să se plângă cei care nu vor să lucreze. În situația când în partid fiecare își știe locul și își duce crucea lui, nu cred că trebuie să existe vreo problemă. În situația când pur și simplu dormi pe brazdă... asta e filosofia", a mărturisit vicepreședintele PL.

„Liderul PL este nepermis de blând și are prea multă încredere”

„Este o discrepanță foarte mare între ceea ce pare și ceea ce este cu adevărat dl Ghimpu. Regret că anumite decizii foarte dure nu le-a luat doar pentru faptul că are prea multă încredere, dar și cumsecădenie. Discrepanța între ceea ce spune și ceea ce face dl Ghimpu nu există deloc. Dar din păcate ceilalți politicieni din RM vorbesc frumos la TV, dar pe la spate pot să nu răspundă colegilor 2 săptămâni la telefon. Sunt speculații și o încercare de a-l demoniza", a conchis Munteanu.

Vedeți aici emisiunea cu Valeriu Munteanu în studioul UNIMEDIA.

Pub