(video) Voronin, „încolțit” de jurnaliști

Vladimir Voronin a fost luat la întrebări de jurnaliști și a fost prins din nou pe picior greșit. Acesta a ales să atace presa ca să iasă din încurcătură. În cadrul emisiunii de la „Politica” de la TV7, liderul PCRM s-a angajat într-un schimb dur de replici cu redactorul-șef al publicației kommersant.md, relatează UNIMEDIA.

Jurnalistul a insistat cu mai multe întrebări pentru a afla care va fi politica externă promovată în continuare de PCRM, dacă încerca să denunțe Acordul de Asociere și dacă va continua să promoveze ideea aderării la Uniunea Vamală. Liderul opoziției a refuzat să ofere un răspuns tranșant și a încercat să se eschiveze de la întrebări de acest tip.
 
„Ascultați, voi jurnaliștii sunteți atât de primitivi, niște ratați. Atunci când vrei să te însori, tu întrebi domnișoara dacă vrei sau nu să se mărite? Pe voi doar scandalurile și intrigile vă interesează”, a tăiat Vladimir Voronin, atacându-l pe Soloviov. Jurnalistul a perseverat. „Măcar o pauză să fi făcut, dar așa sari de la o întrebare la alta”, a remarcat comunistul, sugerând că Soloviov a fost plătit să adreseze aceste întrebări.  
 
Redactorul-șef de la kommersant.md i-a cerut probe că este un jurnalist-vândut și i-a cerut să răspundă dacă PCRM va avea aceleași lozinci de luptă contra oligarhilor. „Ești doar un palavragiu. Lozincile sunt una, dar realitatea este alta. Ce fel de luptă împotriva oligarhilor, fără putere?”, a replicat Voronin.
 
UNIMEDIA precizează că în ultimul timp liderul PCRM a avut un mesaj duplicitar. Uneori a vorbit despre integrarea în Uniunea Europeană ca despre un lucru bun, necesar pentru țară, și a declarat că Uniunea Vamală nu există, alteori a condamnat semnarea Acordului cu UE și a spus că Republica Moldova nu trebuie să-și asumea prea multe angajamente și să o ia mai „lent cu reformele”.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub