(video) Vis de președinte realizat: Igor Dodon a ajuns în vârful Muntelui Athos. Nu a uitat să-și ia și drona

După cum a menționat mai devreme, șeful statului, Igor Dodon, și-a îndeplinit visul de a ajunge în vârful Muntelui Athos. Și dacă totuși e primul președinte care a făcut acest pas, nu a ezitat să-și ia drona și fotograful pentru a reflecta lumii întregi fiecare kilometru pe care-l ridică.

(video) Vis de președinte realizat: Igor Dodon a ajuns în vârful Muntelui Athos. Nu a uitat să-și ia și drona

Igor Dodon nu a fost însoțit doar de fiul său. Alături de el a fost fratele, Alexandru Dodon, socialiștii Grigore Novac, Pavel Cordureanu și alții. 

În acest sens, șeful statului a lăsat mănăstirii covoare și o icoană din numele cetățenilor Republicii Moldova.

Pub

„Din numele poporului, vreau ca această icoană să rămână aici, în vârful Muntelui Athos”, a spus Dodon.

Imagini pitorești, munți, mare, delfini, lăcașuri sfinte, toate acestea filmate cu drona. 

De menționat că înainte de a pleca în vacanță, șeful statului le-a dorit cetățenilor din Republica Moldova mult optimism.

„Ceea ce ține de odihnă, tradițional merg la Muntele Athos, iar în această perioadă planific în premieră să mă ridic în vârful muntelui. Și probabil o zi sau două voi fi prin Grecia. Cetățenilor le doresc optimism. Nu tot ce zboară se mănâncă. Noi din 2009 călcăm pe aceeași greblă”, a declarat Dodon.

UNIMEDIA amintește că ultima oară Igor Dodon a participat la inaugurarea organizației internaționale “Prietenii Ortodoxiei” pe Muntele Athos. Evenimentul s-a petrecut în luna martie curent.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub