(video) Vindeau droguri pe rețele de socializare. Schema după care activau patru bărbați din Chișinău

Patru bărbați cu vârste cuprinse între 26 și 34 de ani, locuitori al municipiului Chișinău, au fost reținute de poliție. Aceștia sunt suspectați de comercializarea drogurilor sintetice pe teritoriul capitalei.

În urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit că suspecții, prin intermediul aplicaţiilor Viber, Telegram, WhatsApp, comercializau droguri sintetice consumatorilor la preţ de 300 lei pentru 5 grame. Drogurile erau ascunse din timp de către suspecți, iar după primirea banilor de la consumatori, aceștia le indicau locul. 

La 11 ianuarie 2018, în urma acțiunilor de urmărire penală și a măsurilor speciale de investigații, ei au fost reținuți în momentul producerii și comercializării drogurilor destinate consumatorilor.

Pub

În cadrul perchezițiilor corporale și la domicilii, a fost depistat și confiscat peste 1kg de droguri etnobotanice, materie primă și substanțe chimice destinate producerii acestora, pachețele de tip zip-lock destinate ambalării drogurilor, cartele SIM și telefoane mobile, precum și bani obținuți din comercializarea drogurilor.

Valoarea totală a drogurilor confiscate este de aproximativ 70 000 de lei. Suspecții au fost arestați pe un termen de 30 de zile și riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 ani.

Actualmente, se întreprind acțiuni pentru identificarea altor persoane implicate în schema de comercializare a drogurilor. Acțiunile s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii cu Destinație Specială „Fulger”.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub