Citește toate știrile la acest subiect

(video) Valeriu Munteanu a depus actele pentru a se înregistra în cursa electorală pentru funcția de primar al capitalei

Vicepreședintele PL, Valeriu Munteanu, depune în aceste clipe actele pentru a se înregistra în cursa electorală pentru funcția de primar al capitalei.

(video) Valeriu Munteanu a depus actele pentru a se înregistra în cursa electorală pentru funcția de primar al capitalei
(Foto: UNIMEDIA)

„Vreau să comunic locuitorilor mun. Chișinău că binomul Plahotniuc - Dodon a capturat întreaga republică, iar planul lor este ca să captureze și Chișinăul.

Consider că pot să opresc acest binom în calea lor de a uzurpa și de a captura puterea și în Chișinău. Chișinăuienii merită mai mult, trebuie să facem din Chișinău un oraș cu adevărat european, venim să construim, nu să cârpim.

Noi am reușit întotdeauna să facem campanie electorală cu bugete foarte reduse, de zeci de ori mai puțin decât alți concurenți politici, dar cu un rezultat mult mai bun. De această dată va fi la fel, vom avea cheltuieli reduse, de aceea vom conta foarte mult pe dialogul deschis cu cetățenii . Voi merge de la casă la casă, de la om la om în fiecare sector și suburbie a mun. Chișinău.

Ceea ce ține de Silvia Radu și Ivan Ceban, aceștia sunt instrumentele docile ale lui Plahotniuc și Dodon. Mizez pe toți locuitorii Chișinăului, pe cei care vor cu adevărat ca ei să conteze, ca votul lor să conteze și să trăiască într-un oraș care cu adevărat să fie o metropolă europeană”, a spus Valeriu Munteanu.


Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub