Citește toate știrile la acest subiect

(video) Valeriu Munteanu: „Îndemn cu tărie alegătorii care m-au votat ieri, să-l voteze în turul al doilea pe Andrei Năstase”

Încă un candidat și-a îndemnat votanții să-l susțină în turul II la alegerile ocale din Chișinău pe Andrei Năstase. Valeriu Munteanu și-a declarat „susținerea necondiționată” pentru candidatul Andrei Năstase, dar totuși, spune că s-au bucura dacă acesta din urmă ar prelua anumite proiecte din programul său electoral. Decarațiile au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă.

(video) Valeriu Munteanu: „Îndemn cu tărie alegătorii care m-au votat ieri, să-l voteze în turul al doilea pe Andrei Năstase”
(Foto: UNIMEDIA)

„Declar toată susținerea pentru Andrei Năstase, candidatul forțelor pro-europene, care a rămas în cursă, să lupte cu forțele oligarhice ale binomului Plahotniuc–Dodon. Susținerea este necondiționata, dar mi-ar plăcea ca anumite puncte din programul meu să fie preluate în programul lui Andrei Năstase, pentru binele cetățenilor orașului nostru.

Îndemn cu tărie alegătorii care m-au votat ieri, să-l voteze în turul al doilea pe Andrei Năstase, ceea ce va face posibil ca la toamnă, forțele pro-europene să câștige alegerile parlamentare, în fața binomului Plahotniuc-Dodon. Împreună vom învinge”, a declarat Munteanu.

Pub

Mai mult, dânsul a îndemnat chișinăuienii să iasă la vot. 

„Solicit tuturor locuitorilor capitalei, celor din oraș și celor din suburbii să iasă masiv la vot în data de 3 iunie, mai ales le solicit acest lucru celor, care din varii motive nu au venit în ziua de ieri la vot”, a mai spus Valeriu Munteanu.

La alegerile din Chișinău de ieri, Valeriu Munteanu a obținut 3, 61% din voturi.

Urmăriți live evenimentul.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub