(video) Usatîi: Maia Sandu și Vlad Plahotniuc s-ar fi întâlnit recent. Reacția PAS și PDM

Liderul Partidului Politic „Partidul Nostru”, Renato Usatîi, susține că Vlad Plahotniuc și Maia Sandu s-ar fi întâlnit recent, iar întrevederea celor doi lideri politici ar fi fost organizată de un cetățean american. Potrivit lui Usatîi, Plahotniuc și Sandu urmau să discute despre o potențială coaliție după alegerile parlamentare.

Declarațiile au fost făcute aseară de politician la emisiunea „Politica cu Natalia Morari” de la TV8.

Mai mult, Renato Usatîi spune că Maia Sandu a refuzat să discute cu Vlad Plahotniuc, declarându-i în față că nu va face nicio coaliție.

„Eu vreau ca Maia Sandu să răspundă la această întrebare, a avut loc această întâlnire sau nu, în funcție de răspunsul dumneaiei, noi vom continua discuția. Eu știu că această întâlnire a avut loc. Dar Maia Sandu a spus clar, în prezența acestui cetățean că nu va discuta cu Plahotniuc și nu va face niciun fel de coaliții”, a declarat primarul de Bălți.

Pub

Solicitat de UNIMEDIA, purtătoarea de cuvânt a Partidului Acțiune și Solidaritate, Cristina Bujor, a infirmat declarațiile lui Usatîi.

„Nu s-a văzut Maia Sandu cu Vlad Plahotniuc. Nu are ce discuta cu el. Usatîi nu mai știe cum să atragă atenția asupra lui”, spune Cristina Bujor, confirmând că la moment, Maia Sandu se află în Statele Unite ale Americii.

Și purtătorul de cuvânt la Partidului Democrat negat faptul că Vlad Plahotniuc ar fi avut o întrevedere cu Maia Sandu.

„Declarațiile dnului Usatîi sunt întreptate tradițional împotriva Partidului Democrat și a lui Vlad Plahotniuc”, spune Gămurari, adăugând că Vlad Plahotniuc se află în Republica Moldova.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub