(video) Usatîi declară că face câte 3-4 milioane de lei pe lună

Controversatul om de afaceri Renato Usatîi spune că nu are nicun business pe teritoriul Republicii Moldova și că toate veniturile sale le încasează în Federația Rusă. Potrivit lui, compania pe care a înființat-o în 2007, a reușit în scurt timp să devină lider în sectorul în care activează și că acum îi asigură independența financiară de care are nevoie. Usatîi a făcut aceste declarații în cadrul emisiunii „Politica” de la TV7, informează Agora.

„Uneori compania la care sunt președinte, are un venit de 200 de mii de dolari pe lună, alteori 300 de mii de dolari”, a subliniat afaceristul.

 

(video) Usatîi declară că face câte 3-4 milioane de lei pe lună
Renato Usatîi (Foto: captura imagini video TV7)

Cu toate acestea, Usatîi recunoaște că acele cheltuieli pe care le are, inclusiv prin acțiunile de caritate, depășesc cu mult venitul companiei pe care o conduce.

„Anul trecut pentru acțiuni de caritate am cheltuit mai mult de 20 de mln. Luna trecută balanța comercială mi-a arătat un deficit de 400 de mii de euro”, a declarat Renato Usatîi.

Acesta a mai adăugat că aduce sume mari de bani (cash) atunci când vine în Moldova. 

VEZI pe Agora declarațiile video ale lui Rento Usatîi

Rento Usatîi a apărut în spațiul public după scandalul de la UniversalBank din 2011 și relațiile încurcate ale acestuia cu Gherman Gorbunțov. Începând cu 2013, Usatîi se promovează activ, participând la multe acțiuni de caritate. În vara 2013, Usatîi a organizat un concert de zile mari la Fălești, unde au participat vedete cunoscute din Rusia. Ulterior, omul de afaceri a adus vedete din show-bizz-ul rusesc într-un club din Capitală. În 2014 acesta a continuat să se promoveze masiv pe rețelele de socializare.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub