Citește toate știrile la acest subiect

(video/update) Ultima oră! Andrei Năstase, anunțat candidatul comun PAS-PPDA la alegerile locale. Reacția democraților

(update 12: 45) Solicitat de UNIMEDIA, purtătorul de cuvânt al democraților, Vitalie Gamurari, a declarat: „Partidul Democrat a fost cel care a lansat ideea unui candidat comun. Nu avem deocamdată o poziție, deoarece este nevoie de megocieri”.

(video/update) Ultima oră! Andrei Năstase, anunțat candidatul comun PAS-PPDA la alegerile locale. Reacția democraților
(Foto: UNIMEDIA)

(update 12:30) Liderul PAS, Maia Sandu: „Alegerile parlamentare din 2018 este șansa de a alunga de la guvernare pe Plahotniuc și Dodon. Suntem aici pentru a crea o forță comună puternică pentru un viitor mai bun. Datoria noastră este primordială intereselor de partid. Pericolul de a pierde Primăria este mare, dar noi știm că PSRM și PDM pot face front comun pentru a împiedica alegerile libere și corecte. Acum este momentul de a pune temelia celui mai solid front pentru a susține un candidat comun.”

Liderul PPDA ar putea fi anunțat candidatul comun la alegerile locale din capitală. Partidul Platforma Demnitate și Adevăr și Partidul Acțiune și Solidaritate organizează o conferință în aceste clipe.

Pub

Evenimentul începe la ora 12:30 și UNIMEDIA transmite live.

UNIMEDIA amintește că pe data de 12 februarie, primarul din Bălți, Renato Usatîi și-a dat demisia din funcție. Ulterior, pe data de 16 februarie, edilul capitalei, Dorin Chirtoacă, a demisionat și el.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub