(video/update) Proteste de amploare la București și în alte orașe: Peste 25 de mii de oameni s-au adunat în Piața Victoriei

(update 22:00) Numărul persoanelor care participă sâmbătă seara la mitingul antiguvernamental din Piaţa Victoriei a depăşit 25.000, scrie agerpres.ro.

(update 21:00) Oamenii continuă să se adune în centrul Bucureștiului. Peste 15 mii de oameni protestează la ora actuală.

Foto: Octav Ganea / Inquam Photos

(update 20:30) Între cinci și șapte mii de persoane protestează la Bucureşti. Mii de oameni sunt în stradă şi în alte oraşe - Cluj-Napoca- 3000, Braşov- 1.500, Timişoara- 300, Constanţa- 700, Iaşi- 2000.

(update 19:00) Aproximativ 1.000 de persoane se află acum în Piașa Victoriei, la protestul antiguvernamental.

Protestatarii sunt dotaţi cu steaguri tricolore, precum şi ale SUA, Marii Britanii, Scoţiei, Canadei, Belgiei şi Spaniei, scrie agerpres.ro.

Un nou protest a început astăzi la ora 18:00 în Piaţa Victoriei din București. Manifestaţia este continuarea protestului de ieri, care s-a soldat cu circa 450 de răniți, în urma violențelor dintre jandarmerie și protestatari.

La această oră s-au adunat deja câteva zeci de persoane în Piața Victoriei.

La un moment dat au existat şi incidente între protestatari şi jandarmi. Când forţele de ordine au început să monteze garduri de protecţie în jurul manifestanţilor, câţiva dintre aceştia au început să le dărâme, trăgând de ele. Jandarmii au intervenit, punându-l la pământ pe unul dintre ei, care va fi dus la secţia de poliţie pentru indentificare şi pentru a fi luate măsurile care se impun.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.