Citește toate știrile la acest subiect

(video/update) Ofițerii CNA au efectuat percheziții în biroul și la domiciliul lui Dorin Chirtoacă

(update 18:20) Percheziții au avut loc și la domiciliul primarului.

(update 18:01) Un grup de membri și simpatizanți PL a venit în fața biroului lui Dorin Chirtoacă. Cei câțiva susținători ai edilului au scandat lozinci pro-Chirtoacă și au afișat mesaje de susținere: Lăsați șantajul! și CNA nu uita, DNA te va lua! 

(update 17:01) Cel de-al doilea consilier municipal reținut de procurorii și ofițerii CNA este Ghenadie Dumanschi.

(video/update) Ofițerii CNA au efectuat percheziții în biroul și la domiciliul lui Dorin Chirtoacă
(Foto: UNIMEDIA)

(update 16:58) Potrivit unui comunicat de presă emis de CNA, secretarul Consiliului municipal Chişinău, dar și doi consilieri au fost reţinuţi, fiind vizaţi în dosare de corupere pasivă, trafic de influenţă şi depăşirea atribuţiilor de serviciu. 

(update 16:53) Alesul local este surprins cum fuge de oamenii legii pe holurile întreprinderii „Apă Canal”.

Pub

(update 16:39) În imaginile video surprinse de realitatea.md se vede că și consilierul municipal neafiliat, Oleg Onișenco, este reținut de către ofițerii CNA direct de la ședința CMC. 

(ora 16:35) Mai mulți ofițeri CNA au descins în biroul primarului Chișinăului, Dorin Chirtoacă. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA, de către ofițerul de presă al Primăriei Capitalei, Vadim Brînzaniuc. 

Potrivit lui, edilul s-ar afla în birou. Totodată, și în cabinetul secretarulului Consiliului Municipal Chișinău, Valeriu Didenco, au loc percheziții.


Sursa video: deschide.md

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub