(video/update) Nu va sta mult: Poliția cere ca panoul diasporei din Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt” să fie scos

(update 20:30) La doar o oră după instalare, poliția cere organizatorilor să scoată bannerul. Potrivit oamenilor legii, aceștia încalcă legislația pe faptul că nu ar deține autorizație de la Asociaţia de gospodărire a spaţiilor verzi.

 

Foto: UNIMEDIA

După ce panoul diasporei de la Londra, instalat la intersecția dintre străzile Ismail și Hâncești din municipiu, a fost scos la nici 24 de ore, astăzi acesta a reapărut chiar în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”, fiind arborat lângă cafeneaua „Guguță”.

 „Noi sperăm că va sta. Va fi păzit zi și noapte”, spune unul dintre concetățenii noștri stabiliți la Londra și inițiator al Fondului de Criză, format de Celula de criză din Marea Britanie - Free Moldova.

„Slujesc țării și poporului, nu dictatorului” - este mesajul care se conține pe acest panou stradal din Chișinău, prin care Diaspora din Londra încearcă să sensibilizeze polițiștii din Republica Moldova, astfel ca aceștia să treacă de partea poporului.

Inițial panoul se afla la intersecția dintre străzile Ismail și Hâncești din capitală, dar la nici 24 de ore de la instalare, acesta a fost scos. Organizatorii au menționat că au fost date indicații din partea autorităților.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.