Citește toate știrile la acest subiect

(video/update) Ilan Șor a anunțat candidatul la funcția de primar al capitalei. Este vorba despre Reghina Apostolova

(update 11:28) Candidatul Partidului Șor este Reghina Apostolova, actualul viceprimar al orașului Orhei. Anunțul a fost făcut de primarul de Orhei, Ilan Șor.

(video/update) Ilan Șor a anunțat candidatul la funcția de primar al capitalei. Este vorba despre Reghina Apostolova
(Foto: captură video)

(update 11:26) Cu o întârziere de 26 de minute, briefingul a început.

(update 11:20) Briefingul anunțat pentru ora 11:00 întârzie. Deocamdată nu sunt cunoscute motivele.

Pub

(ora 11:00) În aceste clipe în cadrul unui briefing, Partidul Șor, va anunța candidatul pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău.

Președintele Partidului Șor, Ilan Șor, a anunţat candidatul la alegerile locale din Chișinău ce vor avea loc la data de 20 mai. Este vorba despre Reghina Apostolova, actuală viceprimar a orașului Orhei.

„Primarul municipiului Chișinău este obligat să repare drumurile și să îngrijească parcurile și pentru această funcție cea mai potrivită persoană este actuala viceprimar a orașului Orhei, Reghina Apostolova” a declarat Ilan Șor.

 „Pentru mine este o mare onoare și resposabilitate să fiu candidat a Partidului Șor pentru funcția de primar general a municipiului Chișinău. Chişinăuienii așteaptă de la noi acțiuni rapide și semnificative. Ei doresc drumuri bune, parcuri îngrijite pentru cel mai important oraș a Republicii Moldova.

Noi am demonstrat în orașul Orhei că putem operativ și calitativ să rezolvăm toate problemele. Am reușit să facem schimbări radicale în Orhei și municipiul Chișinău nu a rămâne în urmă”, a declarat Reghina Apostolova în cadrul briefingului.

La întrebarea jurnaliștilor de ce Ilan Șor nu a candidat la alegeri, dânsul a declarat că are o resposabilitate față de locuitorii orașului Orhei.

„Am mai răspuns la această întrebare, pentru că am o resposabilitate față de locuitorii orașului Orhei și până nu voi îndeplini toate promisiunile nu voi pleca din funcția de primar a orașului”, a adăugat Ilan Șor.

UNIMEDIA amintește că Ilan Șor a negat posibilitatea candidaturii sale la alegerile locale din municipiul Chișinău.

De asemenea, amintim că la momentul de față s-au înaintat trei candidaturi la alegerile din 20 mai. Pentru fotoliul de primar va lupta Andrei Năstase de la PPDA, Valeriu Munteanu de la partidul PL și Ion Ceban candidat PSRM.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub