(video) Un super spot CNA marca Atelier: Corupția e atunci când transpiri de fiecare dată când ...

Centrul Național Anticorupție a lansat un spot video cu participarea actorului Igor Caras. Mesajul este despre corupția în diferite instituții. „Corupția este atunci când casa este scrisă pe soacră, iar mașina pe cumnat”, este unul dintre subiectele abordate.

 

(video) Un super spot CNA marca Atelier: Corupția e atunci când transpiri de fiecare dată când ...
(Foto: captură video)

Potrivit reprezentanților CNA, mesajul campaniei „Integritatea este libertate” comportă o încărcătură pozitivă. Sloganul vine să afirme că dacă fenomenul corupţiei creează dependenţăşi captivitate de interese private, atunci ceea ce ne poate elibera este integritatea. Percepţia că moldovenii au o „cultură a corupţiei” ce nu poate fi învinsă trebuie depăşită, iar campania lansată astăzi vine să cultive o nouă cultură, cea a integrităţii în societatea noastră. Iar aşa cum integritatea trebuie să devină o caracteristică a fiecăruia dintre noi, simbolurile ce însoţesc îndemnul campaniei sînto amprentă digitală – ca simbol al individualităţiipersoaneli, din liniile căreia se desprind păsări în zbor – ca simbol al libertăţii.

Pub

Spotul face parte din campania lansată de Centrul Național Anticorupție al Republicii Moldova (CNA), cu susținerea Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare în Moldova (PNUD) și Guvernului Norvegiei,. „Integritatea este libertate”, inspirată de prevederile Legii integrității nr.82 din 25.05.2017şi noua Strategie Naţională de Integritate şiAnticorupţie pentru anii 2017-2020 votată de Parlament la 30.03.2017. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub