(video) Un nou președinte, o nouă prioritate. Tudor Deliu: „Dezideratul Unirii cu patria-mamă, va fi una din strategiile principale ale PLDM”

Vă asigur că împreună vom realiza lucruri importante pentru Republica Moldova, reflectă mesajul noului președinte al PLDM, Tudor Deliu, care a ținut să menționeze că „dezideratul Unirii cu patria-mamă”, va fi una din strategiile principale ale partidului. În acest sens, dânsul a mai susținut faptul că mizează pe o coaliție largă cu partidele ce fac parte din familia popularilor europeni.

 „Ieri, în cadrul Congresului al VIII-lea extraordinar al Partidului Liberal Democrat din Moldova, cu susținerea majorității delegaților, am fost ales Președinte al partidului.

Mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată. Pentru mine, această funcție este o onoare și în același timp o mare responsabilitate.

Vă asigur că împreună vom realiza lucruri importante pentru Republica Moldova.

În perspectiva alegerilor parlamentare din 2019, Partidul Liberal Democrat reprezintă opțiunea ce va oferi țării noastre șansa de renaștere, modernizare și refacere morală.

Partidul Liberal Democrat va reabilita noțiunile de democrație, va fi un apărător aprig al drepturilor și libertăților individuale, iar dezideratul Unirii cu patria-mamă, va fi una din strategiile principale, alături de realizarea integrală a Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană.

De aceea, mizăm pe o coaliție largă, cu partidele ce fac parte din familia popularilor europeni.

Energia pe care au transmis-o ieri cei prezenți la Congres, inclusiv toți susținătorii noștri, îmi dau forță și încredere să mergem înainte, curajoși și fermi”, a declarat Tudor Deliu.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.