(video) Un film despre Renato Usatîi?

Milionarul de la Fălești, Renato Usatîi, spune că unul dintre liderii politici de la Chișinău pregătește un film compromițător despre el. Într-un mesaj postat pe rețeaua de socializare facebook, Usatîi spune că are informații că se produce un documentar despre „afaceristul Renato Usatîi și mafia din Federația Rusă”.

Potrivit lui Usatîi, filmul ar fi realizat la indicația lui Vlad Filat, iar la el lucrează și persoane care au făcut parte din serviciul de presă al Guvernului pe când președintele PLDM era premier. Ultimii nu au reacționat la afirmațiile făcute publice de Usatîi.

Contactată de UNIMEDIA, Lilia Gurez a declarat că este pentru prima dată când aude despre aceste informații. Nici nu am ce comenta, căci mai mare prostie nu am auzit”, a declarat Gurez.

La informațiile prezentate pe facebook, Usatîi a anexat o fotografie cu Karamalak, prezentat de media de la Chișinău drept hoț în lege, alias Bulgaru. De asemenea, acesta a anexat și un clip video care ar urma să fie utilizat în film. Secvența face trimitere la anul 1998, când, potrivit lui Usatîi, a fost reținut de poliție pentru identificare.

Pub

„Se face un documentar pe baza acestui filmuleț... cu descrieri frumoase despre cum mafia rusească m-a crescut, cum artiștii ruși sunt obligați să evolueze gratuit pe scenele din Moldova, cum mafia mi-a dăruit casa lui Gorbunțov, cum m-am căsătorit din interes la Chișinău, cum furam arme... de la scenarist am aflat că am avut dinți din aur și tatuaje. P.S. În 1998, în calitate de student, am fost adus la poliție pentru identificare. Nu era Recean ministru și mi-au permis să plec(...)”, a mai scris acesta pe Facebook.

Urmăriți mai sus secvența video postată de Usatîi pe Facebook.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub