(video) Turiști israelieni, bătuți de jandarmi în timpul protestelor de la București. Ambasada Israelului: „Acest incident este inacceptabil”

Ambasada Israelului în România comentează incidentul în care au fost implicați cei patru turiști, vineri seara, în timpul protestelor violente din București.

Foto: exclusivNEWS.ro

„Având în vedere dovezile pe care le avem în acest moment, se pare că turiști israelieni nevinovați s-au aflat foarte aproape de locul unde s-au petrecut incidentele violente de vineri seara, în timp ce mergeau, cu un taxi, de la hotel, către un restaurant din București. Au fost opriți, trași afară din mașină și, în ciuda faptului că au arătat pașapoartele străine și au explicat că nu au nimic de a face cu evenimentele în curs, au fost bătuți de către forțele de ordine. Considerăm acest incident că fiind inaccepatbil și extrem de serios. Turiștii israelieni care au avut de suferit de pe urma intervenției brutale vor depune plângere penală împotriva agresorilor”, a scris Ambasada Israelului în comunicatul de presă.

Patru turiști israelieni au fost bătuți de jandarmi, împreună cu taximetristul care îi transporta, după mitingul diasporei. Martorii susțin că forțele de ordine au oprit taxiul, au zguduit taxiul și i-au tras afară pe oamenii care se îndreptau spre un club, transmite libertatea.ro.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.