(video) Tragedia din Harkov: Șoferița Lexusului a fost adusă la fața locului, pentru a fi reconstruit firul accidentului

Tânăra care se afla la volanul unui Lexus, ce a lovit mortal șase pietoni și a rănit alți cinci, a fost adusă la fața locului, pentru a fi reconstruit firul tragediei.

Suspecta accidentului din 18 octombrie este Elena Zaițeva, în vârstă de 20 de ani.

(video) Tragedia din Harkov: Șoferița Lexusului a fost adusă la fața locului, pentru a fi reconstruit firul accidentului
(Foto: Foto: Nikolay Krivolapoff)

Mașinile implicate au fost poziționate ca înainte de accident. Strada a fost închisă pentru perioada experimentului, iar polițiștii au făcut măsurările necesare, transmite RIA Novosti Ucraina.

În cadrul experimentului de cercetare, suspecta a făcut mărturii, ceea ce, potrivit jurnaliștilor ucraineni, ar fi refuzat să facă până acum.

Pub

Amintim că șase oameni au murit, iar alți cinci au fost spitalizați cu răni grave, după ce un automobil de model „Lexus”, condus de o tânără în vârstă de 20 de ani, s-a tamponat cu un automobil „Volkswagen” și a derapat pe trotuar, unde se aflau mai mulți pietoni.

Cinci persoane au murit pe loc, iar a șasea a decedat câteva zile mai târziu, pe patul de spital.

Șoferița automobilului de model Lexus, Elena Zaițeva, s-ar fi luat la întrecere cu un alt conducător auto.

După câteva ore de ședință, judecătorii de la Harkov au decis arestarea pentru 60 de zile a șoferiței Elena Zațeva. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub