(video) Toate declarațiile zilei într-un singur clip. Excepție face Vlad Plahotniuc, care nu a apărut în spațiul public

Zi agitată pentru Chișinău. 11 candidați au luptat pentru fotoliul de primar. Alături de ei au fost și principalii susținători. Pentru alegeri, fiecare candidat a venit cu ceva prin care să iasă în evidență. 

Unii dintre candidați au ales să se afișeze alături de familie, iar copiii acestora au devenit fără să vrea, vedete pentru o zi. Alții au ales să vină cu declarații pompoase și mai greu de înțeles. Constantin Codreanu, dimpotrivă a ales să nu cheme presa la secția de vot, dar a transmis întreg procesul live pe facebook.

În general, aproape niciun candidat sau lider de partid sau de opinie nu a ratat șansa de a apărea în fața camerelor de vederi. Excepție face liderul PD, Vlad Plahotniuc. Dânsul nu a apărut în spațiul public și nu a menționat dacă va vota sau nu în comparație cu colegii săi.

 

Pub

Cel mai influent om din Moldova se pare că a ales din nou să evite orice contact cu presa. Până la închiderea urnelor de vot, așa și nu au apărut informații publice că ar fi trecut pe la secția de votare unde domiciliază. Am încercat de mai multe ori să-l contactăm pe purtătorul de cuvânt al PD ca să ne spună dacă a votat sau va vota, însă fără niciun rezultat. 

La secția de votare unde de obicei își dă votul Vlad Plahotniuc ni s-a refuzat orice informație, iar la ora în care am fost acolo, persoanele responsabile de acolo ne-au dat asigurări că nu votase, în comparație cu fostul lider democrat, Marian Lupu. 

Până la jumatatea zilei, Plahotniuc nu votase 100%.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub