(video) Stop cadru: Voronin o atacă pe eurodeputatul Monica Macovei

Vladimir Voronin o atacă pe Monica Macovei. Liderul PCRM a declarat că cu europarlamentarul român este imposibil de discutat și că aceasta nu are răbdare să asculte, transmite UNIMEDIA.
 

Precizăm că ieri, cei doi au avut o întrevedere bilaterală. „Am avut prima întrevedere cu această Monică și am avut la concluzie că Corina Fusu este cu mult mai dezvoltată și chiar și vizual este mai simpatică. E mai plăcut cu Corina să discuți decât cu această Monică. Ea este ca liberalii, nu are răbdare să asculte omul. Ea a venit și a început să se uite la ceas: „Dl Voronin, eu mai repede”. Eu i-am spus: „Nu te rețin. Eu nu te-am invitat. Pleacă dacă te grăbești. Care e problema? Cu ce ocazie?”, a menționat președintele comuniștilor.
 
Voronin spune că nici măcar nu ține minte ce au discutat „Cu dânsa e zăpăceală. Începe dintr-o parte, nu ascultă, dă alte întrebări”, a precizat liderul opoziției.
 
UNIMEDIA precizează că ieri, în cadrul unui briefing de presă de totalizare a vizitei în republica Moldova, eurodeputatul Monica Macovei a declarat că PCRM intenționat răspândește minciuni și speculații vizavi de Acordul de Asociere cu UE.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub