(video) Stop cadru: Ghimpu și lungimea fustei deputatei Ciobanu

Liberal-democrata Maria Ciobanu a solicitat președintelui Parlamentului să-i aplice o sancțiune deputatului Mihai Ghimpu pe motiv că ultimul ar fi insultat-o. Liberalul nu s-a lăsat intimidat și a venit cu o replică, transmite UNIMEDIA.

„Dle preşedinte al Parlamentului, vă rog să faceți uz de competenţele dumneavoastă și să-l sancționați pe dl Ghimpu pentru proferarea de insulte în adresa mea. Nu știu dacă preşedintele României, Traian Băsescu, atunci când l-a decorat pe dl Ghimpu, l-a auzi şi cum vorbeşte”, a cerut deputatul PLDM.
 
Mihai Ghimpu a solicitat dreptul la replică. „Eu în genere nu știu dacă este Maria Ciobanu în sală, nu am văzut-o și nu o văd. Nu am plăcere să vorbesc cu ea fiindcă umblă în fustă lungă. Înțelegeți dvs sau nu?!”, a specificat deputatul PL, făcând referire la obiecțiile enunțate anterior de Maria Ciobanu privind lungimea scurtă a fustelor jurnalistelor acreditate la Parlament.
 
Reamintim că deputata Ciobanu s-a luat de lungimra fustelor purtate de jurnaliste la Parlament, în dorința de a argumenta necesitatea separării presei de aleșii poprsului și neadmiterii reprezentanților mass-media în sala plenului Parlamentului.

 

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub