(video) Stop Cadru: Chirtoacă și abonamentul la Primărie

Dorin Chirtoacă se află la cel de-al doilea mandat în fruntea Capitalei și a anunțat deja că intenționează să candideze pentru cel de-al treilea. Primarul general al municipiului Chișinău își pregătește din nou un slogan neoficial, transmite UNIMEDIA.

„M-am gândit să-mi fac abonament, că acum tot cu transportul public promovăm abonamentele. Poate îmi iau și eu un abonament la Primărie”, a declarat Chirtoacă în cadrul emisiunii „Fabrika” de la PublikaTV.
 
„La primul mandat mă întreba cineva și i-am răspuns în glumă: „Am scos orașul din rahat, mai candidez pentru un nou mandat”. Atunci era vorba despre Stația de Epurare. Acum, în al doilea mandat, consider că unul din proiectele de suflet, cu relevanță, și din punct de vedere al demnității și pentru oraș, este monumentul de la Gară în Memoria Victimelor Deportărilor. Am spus așa: „Am construit un monument, îmi fac la Primărie abonament”. De data asta este mai pozitiv”, a adăugat edilul Capitalei.
 
UNIMEDIA precizează că Dorin Chirtoacă este din 2007 în fruntea Capitalei. În 2011, acesta a obținut un nou mandat de primar al municipiului Chișinău. Alegerile locale vor avea loc peste un an, în 2015.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub