(video) Spirite încinse în Primăria Chișinău; Silvia Radu, către Oleg Poiată: „Am să vă dau afară din sala de ședințe”

Spirite încinse la ședința de astăzi, a Primăriei Chișinău. Asta după ce șeful Direcției Transport și Căi de Comunicații, Oleg Poiată, i-a reproșat primarului interimar, Silvia Radu, că dânsa vine doar cu acuzații și că nu le permite subalternilor să-și expună punctul lor de vedere. 

Replica lui Poiată nu i-a venit pe plac edilului interimar, Silvia Radu, care a menționat că dacă funcționarul nu-și va calma spiritele, dânsa va trebui să-l dea afară din sala de întruniri.

„Vă rog frumos nu faceți aici Piața Centrală. Dacă aveți ceva de spus veniți la mine în cabinet și o să vă expuneți, fiindcă nu suntem la o ședință de judecată publică, ci la o ședință operativă, unde avem nevoie să vedem soluții concrete. La moment nu am timp să ascult explicații și justificări. Dacă nu înțelegeți am să vă dau afară”, a conchis edilul interimar.

Pub

Menționăm că, la ședința operativă anterioară, primarul interimar, Silvia Radu, i-a cerut socoteală şefului Direcţiei Transport și Căi de Comunicații, Oleg Poiată că, timp de un an, au fost reabilitate doar trei kilometri de drum.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub