(video) Speranța moare ultima: PL vs PSRM, înainte cu o săptămână de referendum

Pe ultima sută de metri, socialiștii și liberalii sunt convinși că vor câștiga acest referendum. Potrivit liderului PL, Mihai Ghimpu, cetățenii nu vor merge să voteze, pentru că dacă Dorin Chirtoacă e demis, socialiștii vor prelua conducerea.

„Noi suntem convinși că cetățenii nu vor susține acest referendum și aceste fărădelegi, care nu vine decât să cheltuie bani să amăgească Lumea și nu are nimic cu interesele cetățeanului și a orașului”, a declarat Ghimpu pentru UNIMEDIA.

„De cealaltă parte socialiștii spun că au văzut mai multe tentative de a bloca referendumul, mai multe tentative de a nu finanța acest plebiscit. „Zilnic ce facem, e să e întâlnim cu mii de alegători. Încercăm să convingem oamenii să nu asculte liderii politici. Un demnitar care este corupt și iresponsabil trebuie demis. Dar deja mai departe, oamenii o să aleagă alt primar. Și mai departe asta o să o facă chișinăuienii. Noi nu facem agitație politică, nu vorbim cine va fi următorul primar. Vorbim doar că este o procedură democratică. Oamenii trebuie să se folosească de această oportunitate pentru cei din Chișinău, să oprească distrugerea orașului. Miliarde de lei este datoria Chișinăului. Oricare conducere va fi la primărie, va avea probleme foarte grave”, a afirmat deputatul PSRM Vlad Bătrâncea.

Pub

Amintim că, la 25 mai curent, primarul general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, a fost reținut de către ofițerii CNA, iar la 26 mai a fost plasat în arest la domiciliu. Edilul este bănuit de trafic de influenţă, în dosarul parcărilor cu plată în Chișinău.     

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub