(video) Snoop Dogg a publicat un filmuleț cu jandarmii români. În ce ipostază apar oamenii legii și ce a spus despre Romania

Celebrul rapper american Snoop Dogg, care va concerta la finalul acestei luni la București, a distribuit un video din timpul protestelor din Piața Victoriei. El a ”salutat” gestul unui huligan care a lovit un jandarm, imediat după ce acesta a fost îmbrâncit peste un gard. 

Snoop Dogg va concerta la București pe 29 august, însă protestele din Piața Victoriei i-au atras până și lui atenția. Ce-i drept, într-un mod amuzant.

Este vorba despre o înregistrare în care apare un huligan care era extras din zona de conflict a protestelor și îmbrâncit peste un gard verde. Din imagini se vede cum individul se face aparent că pleacă, doar că atunci când jandarmul se întoarce cu spatele individul își ia avânt și îl lovește cu un picior fix în spate, scrie cancan.ro.

Faza l-a amuzat pe rapper, și chiar a transmis un mesaj în dreptul acestui video: ”F.T.P”, însemnând ”Fuck The Police” (trad. engleză - La dracu` cu poliția).

Pub