(video) Silvia Radu surprinsă îmbrățișându-se cu tinerii democrați. „A fost o coincidență”

Primarul interimar a fost surprins îmbrățișând membrii Organizației de Tineret a Partidului Democrat. Acțiunile au avut loc duminică la Piața Centrală. 

„Silvia Radu împarte îmbrățișări politice împreună cu partidul de guvernământ, în timp ce trotuarele orașului sunt pline de gheață iar secțiile de traumatologie doldora de pacienți. Partidul Democrat nu se mai ascunde. A decis, deja, s-o folosească deschis (și) pe Silvia Radu în acțiunile sale de partid. După ce acum două luni și jumătate democrații au introdus-o pe Silvia Radu pe geam la primăria Chișinău, acum au hotărât că este timpul să arate la toată lumea că #uzurparea puterii locale în Chișinău este lucrătura lor. Cine se îndoia? De ziua internațională a îmbrățișărilor, iar tinerii democrați și Silvia Radu au împărțit îmbrățișări forțate locuitorilor capitalei. Voi ați dori să fiți #îmbrățișați de Partidul Democrat?”, a scris liberalul Valeriu Munteanu pe o rețea de socializare. 

Drept reacție, Silvia Radu susține că acțiunile au fost o simplă coincidență. 

„Vă spun așa cum este. Am mers la Piața în inspecție și să cumpăr mâncare pentru copii. La ieșire m-am întâlnit cu tinerii democrați, care m-au rugat să ne îmbroțișăm. A fost o coincidență”, a conchis Radu. 

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub