(video) Silvia Radu, despre incendiul din centrul comercial Lunedor: „Acest local nu-și mai poate continua activitatea”

În urma incendiului, produs în centrul comercial Lunedor în ziua de vineri, proprietarilor cafenelei, de unde ar fi izbucnit flăcările, li se vor retrage actele necesare de activitate, dacă se va demonstra vinovăția acestora. Despre aceasta a anunțat primarul interimar al capitalei, Silvia Radu în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor primăriei Chișinău.

„Este a doua oară, din aceeași cauză. Vom retrage toate actele permisive ce țin de activitatea acestui agent economic, care a pus în pericol viața oamenilor. Acest local nu-și mai poate continua activitatea care a avut-o până acum”, a declarat primarul interimar al capitalei, Silvia Radu.

Ceea ce privește despre incendiul din Institutul de Zoologie, Silvia Radu a declarat că flăcările s-au produs în urma nerespectării normelor de lucru a municitorilor care reparau acoperișul.

Pub

UNIMEDIA amintește că vineri s-au produs două încendii puternice în capitală. Primul s-a produs la Institutul de Zoologie, unde a provocat pagube enorme, iar la câteva minute a fost localizat și al doilea incendiu în sectorul Centru. S-a dovedit a fi clădirea centrului comercial Lunedor

De menționat că Centrul comercial „Lunedor” de pe strada Ismail din capitală a mai fost cuprins de flăcări în iarna anului 2016. În urma verificărilor s-a stabilit că incendiul a fost provocat de nerespectarea regulilor antiincendiare. Motivul fiind depunerea grăsimii de pe hota din bucătăria de la primul etaj, care ar fi provocat incendiul.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub