(video) Silvia Radu, despre covorul de flori: Am ajuns în presa internațională și am făcut publicitate gratis Chișinăului

Covorul de flori din centrul Chișinăului, care a costat municipalitatea aproape două milioane de lei, ajuns în presa internațională și a făcut capitalei Republicii Moldova publicitate gratis, spune primarul interimar al capitalei, Silvia Radu.

La începutul ședinței săptămânale a Serviciilor Primăriei de astăzi, Silvia Radu a vorbit despre covorul de flori amplasat acum aproape o săptămână în Scuarul Catedralei.

„Cred că este un covor minunat. Deși mulți politicieni au încercat să manipuleze și să lanseze minciuni în adresa acestui proiect, Chișinăul a ajuns în presa internațională, după mulți ani orașul nostru este menționat pozitiv, nu s-a menționat nici furtul miliardului, nici luptele geopolitice, nici războaiele politice pe care le avem în țară, ci s-a vorbit despre frumoasa tradiție pe care o avem și am încercat să o promovăm la Chișinău. Sunt sigură că mulți chișinăuieni și mulți moldoveni sau simțit mândri că trăiesc în Republica Moldova”, a declarat primarul interimar la ședința săptămânală a Serviciilor Primăriei.

Mai mult, edilul interimar spune că a primit mesaje și cuvinte de laudă de la persoane străine și că astfel a reușit să facă „publicitate gratis” Chișinăului.

Pub

„Am primit mesaje din Spania, Paris, Ucraina, Moscova, România, Ucraina, nu toți erau moldoveni, erau majoritatea străini, care mi-au vorbit frumos despre acest covor și, sper eu, că această tradiție s-o păstrăm și la anul, să avem acel festival de flori pe care ni-l dorim în perioada sărbătorilor de Paște, să atragem nu doar doar turiști, dar să ne facem publicitate. Ați văzut că această publicitate nu ne-a costat nimic, a fost o publicitate gratis, multe orașe din întreaga lume investesc bani mari în publicitate ca despre ei să se scrie știri pozitive, iată pe noi nu ne-a costat nimic, doar banii bugetați din acest an pentru flori, care trebuiau procurate oricum”, mai spune Silvia Radu.

Menționăm că florile au costat municipalitatea peste 1,8 milioane de lei, iar în a doua parte a zilei de astăzi, acestea urmează să fie replantate în parcurile și scuarurile din Chișinău.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub