(video) Sfatul care l-a primit Candu de la Plahotniuc

Andrian Candu spune că poartă un respect deosebit pentru nașul său de cununie, Vlad Plahotniuc, și că sfaturile pe care le primește de la el îi sunt prețioase. Acest subiect a fost abordat în cadrul emisiunii „Alb&Negru” de la UNIMEDIA.

Potrivit lui, în ultimul timp, din cauza programelor încărcate nu prea a apucat să se vadă cu Vlad Plahotniuc. „Dacă e să fac o concluzie a sfaturilor pe care mi le-a dat, care ajută foarte mult, ar fi: „În viața asta nimic nu se întâmplă de la sine, dacă nu pui tu mâna să faci”. Și asta înseamnă că prin muncă, eficiență și sârguință poți să realizezi ceva”, a menționat democratul.
 
Andrian Candu spune că are un respect deosebit pentru Vlad Plahotiuc, de la care învăță multe. Democratul a precizat că se întâmplă uneori să poarte și discuții în contradictoriu, doar că argumentele stau mereu la bază.
 
Întrebat despre fotografiile apărute în presă, care ar fi fost făcute la vila de lux de pe malul lacului Geneva a prim-vicepreşedintelui Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, unde apare atât el, cât și Plahotniuc, Candu a spus: „În poza în care apar eu nu este nicio legătură cu niciun fel de vilă și cu subiectul cu care a fost atât de dezvoltat de unele canale de televiziune sau surse media. Acea poză a fost făcută într-o vacanță”.
 
Totodată, democratul a negat informația precum că Plahotniuc are imobile în străinătate. „Aceasta este o întrebare pe care trebuie să o adresați dlui. Eu vă pot spune că nu are și acest lucru este adevărat”, a afirmat Andrian Candu.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub