(video) Serafim Urechean vede șanse mari în victoria Silviei Radu la alegeri: „Nu ar face o greșeală, dacă va înainta în calitate de candidat independent”

Ex-primarul capitalei, Serafim Urechean nu va participa la alegerile locale din 20 mai, dar susține că Silvia Radu, nu ar face o greșeală dacă va înainta în calitate de candidat îndependent la aceste alegeri.

Serafim Urechean a comentat în cadrul emisiunii „Important” de la TVC21 fiecare candidat înaintat de partidul său la alegeri. Dacă pe unii nu-i vede ca primari generali ai capitalei, atunci candidatura Silvei Radu este puternică și are șanse mari după opinia fostului primar de Chișinău.

„Eu trebuie să văd toată lista, eu nu pot să votez o păpușă. Eu trebuie să văd cu ce vine păpușa asta, care este programul de activități, care sunt proprunerile. Eu zic că Silvia Radu nu ar face o greșeală, dacă va candida în calitate de candidat independent. Nu am nimic împotriva la nici un candidat, dar să-și arate de pot face ei”, susține Urechean.

Pub

UNIMEDIA amintește că la momentul de față s-au înaintat patru candidaturi la alegerile din 20 mai. Pentru fotoliul de primar va lupta Andrei Năstase de la PPDA, Valeriu Munteanu de la partidul PL, Ion Ceban candidat PSRM și candidatul Partidului Șor, Reghina Apostolova.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub