(video) Scandal la vama Tudora: O șoferiță cu Mercedes a încercat să treacă fără rând punctul de frontieră în timp ce peste 100 de mașini erau în așteptare

Rându-i rând și rându-i sfânt, însă nu pentru o șoferiță ce a dorit să treacă vama fără a prinde coadă, în timp ce peste 100 de mașini erau în așteptare de a trece punctul de frontieră. În cele din urmă, oamenii s-au arătat indignați de tupeul femeii și nu i-au permis de a trece fără să-și aștepte rândul.

Foto: captură video

Inițial, șoferița a invocat că se grabește, deoarece cineva moare, însă acest argument nu i-a convins pe ceilalți șoferi să-i permită trecerea. Când scandalul a început sa ia amploare, la fața locului s-a apropiat un granicer ucrainean.

Potrivit martorilor oculari, granicerul ucrainean ar fi vrut sa o escorteze pe șoferița insistentă până la ghișeu, la care oamenii nu au permis. 

„El a înțeles că oamenii nu vor permite, și ne-a lămurit nouă că a primit sunet de mai sus și el nu are ce face. Dupa asta el i-a spus doamnei să meargă sa stea în rând”, se arată în descrierea filmulețului. 

Potrivit martorilor, incidentul a avut loc în după amiaza zilei de ieri la postul vamal  Tudora-Starokazacie. 

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.