(video) Salonul de estetică corporală „Eugeny”: Modelul Irina Dutca încearcă pentru prima dată procedura masaj cu vacuum

Procedura masaj cu vacuum, devenită tot mai populară, ajută la eliminarea celulitei, detoxifiere și tonifierea corpului. Modelul Irina Dutca a decis să încerce procedura la salonul de estetică și remodelare corporală "Eugeny".

Un curs de masaj anticelulitic cu vacuum are 8-10 proceduri și se recomandă să fie repetat de 3 ori pe săptămână.

“După prima, a doua procedură, celulita poate să fie mai vizibilă, deoarece vacuumul trage bule de celulită la suprafață. Deja după a treia, a patra procedură, se începe procesul de eliminare totală a celulitei”, explică esteticiana salonului, Iana Delinscaea.

În total, procedura durează 30-40 de minute.

“Am fost relaxată la maxim, nu am simțit disconfort, ci invers, am primit o senzație de plăcere maximă, nu am simțit durere. Cu mare drag aș urma un curs mai îndelungat de astfel de procedură”, și-a împărtășit impresiile după porcedură modelul Irina Dutca.

“Salonul nostru oferă o gamă largă de proceduri, atât faciale, cât și corporale. Din estetica facială avem curățiri, microderm-abraziuni; pentru doamnele în vârstă, procedura de micropen, terapie led. Din estetica corporală, avem proceduri clasice, ca masajul anticelulitic, terapie de împachetări în tunelul cu infraroșu, electrostimulări, radiofrecvență”, spune fondatoarea salonului, Eugenia Negru.

Mai mult, salonul oferă și servicii de make-up.

Salonul "Eugeny" se află pe strada Alexei Șciusev, 40 și vă așteaptă cu drag.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub