(video) Robert de Niro l-a înjurat în direct pe Donald Trump, în timpul discursului de la gala premiilor Tony

Actorul Robert de Niro a fost ovaţionat la gala premiilor Tony, pentru afirmaţia „Fuck Trump” făcută în discursul de prezentare a muzicianului Bruce Springsteen, care a primit un trofeu onorific. Delay-ul transmisiunii directe făcută de CBS a permis postului de televiziune să cenzureze audio declaraţia actorului, scrie News.ro, citat de digi24.ro.

(video) Robert de Niro l-a înjurat în direct pe Donald Trump, în timpul discursului de la gala premiilor Tony
(Foto: Youtube)

De Niro şi-a arătat din nou dezaprobarea faţă de președintele american Donald Trump. Publicul l-a ovaționat frenetic pe actor, ridicându-se în picioare și aplaudându-l.

Telespectatorii CBS nu au auzit însă expresia obscenă, pentru că sistemul de întârziere a transmisiunii cu zece secunde a permis CBS să îl cenzureze audio.

Pub

CBS a confirmat că De Niro s-a abătut de la scenariul show-ului când a urcat pe scenă pentru a-l prezenta pe Bruce Springsteen, care a susţinut un scurt recital.

„Comentariile domnului De Niro au fost neaşteptate şi necertificate. Limbajul injurios a fost şters din transmisiune”, a transmis postul într-un comunicat citat de Variety.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub